Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσημες συμμετοχές στο Airshow της "Athens Flying Week"

Ανακοινώθηκαν οι επίσημες συμμετοχές στο airshow της "Athens Flying Week" και είναι :
 
Francesco Fornabaio
Επαγγελματίας πιλότος της Breitling και πρωταθλητής στην Ιταλία στην ελεύθερη κατηγορία (unlimited solo performance) με αεροσκάφος τύπου Extra 300 ή Corvus 540 - αγωνιστικά αεροπλάνα και τα δύο ειδικά σχεδιασμένα για μεσαίες αποστάσεις και επαγγελματικό αεραθλητισμό.
Έχει στο ενεργητικό του πάνω από 2000 ώρες πτήσεων, 1000 ώρες σε πτήσεις επίδειξης και είναι παράλληλα πιλότος ελικοπτέρου.
Με το Extra 300 έχει πετάξει μόνος του από το Μιλάνο στο Αλ Άιν και επέστρεψε πίσω. Σημείωσε ρεκόρ, αφού πέταξε 7000 ναυτικά μίλια, 2000 πάνω από την έρημο και 2000 πάνω από την θάλασσα.
Έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και τίτλους από Ιταλικά ακροβατικά πρωταθλήματα και έχει συμμετάσχει σε διεθνή πρωταθλήματα που τον έχουν καθιερώσει παγκοσμίως ως έναν από τους πιο θεαματικούς πιλότους που κάνει την κάρδια των θεατών να χτυπάει δυνατά και την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη, καθώς κατακτάει τους αιθέρες.
Ο ριψοκίνδυνος πιλότος είναι ο καλύτερος σε όλα τα Ιταλικά air showsκαι οι πτήσεις του είναι πραγματικό δώρο για τους θεατές. Αυθεντικός και εντυπωσιακός, όπως τον χαρακτηρίζουν, προσφέρει ένα εκπληκτικό θέαμα σε μεγάλες ταχύτητες.
  
Luca Bertossio
Οι πιλότοι των ανεμόπτερων επίδειξης πρέπει να προβάλλουν τις ικανότητές τους να πετάνε με συγκεκριμένες μανούβρες. Το ανεμόπτερο δεν είναι μηχανοκίνητα, άρα οι πιλότοι βασίζονται αποκλειστικά στην ενέργεια που προέρχεται από την μετατροπή ύψους σε ταχύτητα. Οι πιλότοι των ανεμόπτερων πετούν στα ύψη με τη χάρη και την κομψότητα ενός πουλιού.
Το AFW πλέον θα φιλοξενήσει στην πρώτη του επίσημη παρουσία τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Προχωρημένων Ακροβατικών Ανεμοπτέρου 2012, Luca Bertossio!
  
 
Greek FreeFall Club
Ανακαλύψτε το συναρπαστικό κόσμο της ελεύθερης πτώσης από το μεγαλύτερο κέντρο αλεξιπτωτισμού στην Ελλάδα την Ελληνική Λέσχη Ελεύθερης Πτώσης (GFFC).
Η Λέσχη είναι μέλος τόσο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο) όσο και της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Αλεξιπτωτισμού (United States Parachute Association).
 
 
WeFly! Team
Η μοναδική ιπτάμενη ομάδα αποτελούμενη από ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, οι οποίοι εκπροσωπούνται από την BARONI ROTTI (Ιταλική Ομοσπονδία των πιλότων με ειδικές ανάγκες). Αυτοί είναι οι WEFLY! TEAM.
"Yes, you can Fly" …. αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στον κόσμο οι WEFLY! TEAM, με τις συμμετοχές τους σε Air Shows.
Francesco Martone
Σχηματισμοί από 4 αεροσκάφη που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει πιο δυνατά καθώς το ακροπτερύγιο του ενός απέχει ελάχιστα εκατοστά από το ακροπτερύγιο του άλλου και δίνουν την εντύπωση ότι είναι κολλημένα. Εκτελούν όλα μαζί μανούβρες με άψογο συγχρονισμό οριζοντιώνονται ή ανεβαίνουν κάθετα στους ουρανούς, αλλάζουν σχηματισμούς και περιστρέφονται.
Το θέαμα είναι συγκλονιστικό.
  

Hellenic Air Force
Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία (HAF) επιφυλάσσει μια άκρως εντυπωσιακή αεροπορική επίδειξη σε χαμηλό ύψος, με εκπαιδευτικό Αεροσκάφος Τ-6 και μαχητικό αεροσκάφος F-16.
 
Aircraft Models
Ο αερομοντελισμός είναι η κατασκευή και η πτήση μικρών μοντέλων αεροπλάνων. Το άθλημα προσφέρει από πολύ νωρίς τις βασικές αρχές πολλών επιστημών, όπως της αεροδυναμικής, ηλεκτρονικής, μηχανολογίας, COMPUTER κ.α. με τον πιο ευχάριστο και συναρπαστικό τρόπο! Οξύνει το νου του και αναπτύσσει δεξιότητες, που θα σας συντροφεύσουν σε ολόκληρη την ζωή σας! Είναι το καλύτερο χόμπυ για τα παιδιά, αλλά …και τους μπαμπάδες τους! Συναρπαστικές μανούβρες τόσο ψηλά όσο και πολύ κοντά στον κόσμο που θα τους παρακολουθεί. Αποτελεί το πλέον δημοφιλές αεράθλημα στην Ελλάδα το οποίο δεν απαιτεί απλά κάποιες σωματικές και ψυχικές αλλά απαιτεί και αυτές να είναι σε υψηλό επίπεδο.
 
 
Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι στα πλαίσια του AFW, θα διεξαχθεί το "8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Flightsimmers".
Το FlightSimming είναι ένα hobby που φέρνει την αεροπορία πιο κοντά σε όλους - αρκεί η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή για να απολαύσει κάποιος μια πτήση!
Στο 8ο συνέδριο, οι φίλοι του hobby θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο, που αφορούν software και hardware. Όσοι βρεθούν στο χώρο το αεροδρομίου του Τατοΐου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πτήσεις μέσω του υπολογιστή και να πάρουν στα χέρια τους τα χειριστήρια αεροπλάνων που είναι εξαιρετικά κοντά στα πραγματικά.
 
η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ θα είναι εκεί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου