Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πετάει Πετάει ;


..... μάταια ξεσβερκιάστηκαν οι Πορτινοί κοιτώντας τον ουρανό της περιοχής σήμερα το πρωί ..... ούτε καλιακούδα δεν πέταγε, πόσο μάλλον αεροπλάνα της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ.

      Κατά την 6ωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες το βράδυ (τελείωσε την 01:15) και με τελευταίο θέμα συζήτησης το αίτημα της Αερολέσχης για τη δημιουργία δημοτικού πεδίου προσγείωσης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, μετά την λεπτομερή ενημέρωση που έκανε στο σώμα των συνέδρων ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Ηλίας Ντούβλης, οι τοποθετήσεις της Δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης είχαν ως εξής :
      Κουφογάζος Κ. - Δήμαρχος Πύλης : "Η πρόταση είναι καινοτόμα και τα οφέλη εμφανή και πολλαπλά από τη δημιουργία του αεροδρομίου, τη στηρίζω και με δεδομένες τις αρνητικές γνωματεύσεις των Τοπικών Συμβουλίων Φήκης - Λυγαρίας ενδεχομένως λόγω ελλειπούς ενημέρωσής τους, εισηγούμαι την εξέταση του αιτήματος από την Επιτροπή Διαβούλευσης παράλληλα με τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου".




      Παντέρας Απ.- επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης : "Ενδιαφέρουσα καταρχήν ως πρόταση πλην όμως δεν εντοπίζουμε οφέλη για την περιοχή (!!!!!!) και ως εκ τούτου δεν συμφωνούμε με τη δημιουργία του αεροδρομίου"
     








      Ο κος Μαράβας Κων. - επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, δεν τοποθετήθηκε επί του θέματος καθόσον από τις 10:45 περίπου αποχώρησε με όλη την δημοτική του ομάδα προκειμένου να μη χάσει το δεύτερο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΑΡΣΕΝΑΛ (!!!!!!!) άλλωστε ο Δημοτικός του Σύμβουλος κος Κοτρώνης είχε διακόψει αρκετές φορές τη ροή της συνεδρίασης προκειμένου να "παρακαλέσει" τον Πρόεδρο για επίσπευση της διαδικασίας εν' όψει της εξέλιξης του αγώνα





      Αρμάγος Δημ. : "Γνώμη μας, ο Δήμος να δώσει προτεραιότητα σε άλλα πιο διαδεδομένα αθλήματα, συνεπώς δεν συμφωνούμαι με τη δημιουργία του αεροδρομίου που άλλωστε αφορά ένα ελιτίστικο σπορ".









το λόγο ζήτησε και πήρε αμέσως μετά ο κος Βοϊτσίδης Κων. - Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις αρνητικές τοποθετήσεις και δήλωσε ικανοποιημένος από την παραπομπή του θέματος στην Επιτροπή Διαβούλευσης στην οποία άλλωστε συμμετέχει.

....... τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου