Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

έγραψε για μας το Trikalain την Παρασκευή 8 Σεπ 2011 ....

" Μέσα σε λίγες γραμμές τα λέει... όλα η Αερολέσχη Πύλης
_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy
     Μερικές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Αυτό φαίνεται ότι κατάλαβαν (ίσως κάπως αργά, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση) στην υπό ίδρυση Αερολέσχη Πύλης και άφησαν τα πολλά σχόλια και τις αντεγκλήσεις με μέλη της δημοτικής αρχής, γράφοντας λίγα και περιεκτικά στο ιστολόγιο τους. Τόσο πριν την προηγούμενη συνεδρίαση, όσο και γι αυτή που έρχεται τη Δευτέρα ανήρτησαν στο επίσημο ιστολόγιο το εξής σχόλιο: «Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης.... χωρίς για μια ακόμη φορά να συμπεριλαμβάνεται στα προς συζήτηση θέματα, το αίτημα της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ !!!».
     Τους υποσχέθηκαν ότι μετά την αρνητικής γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την παραχώρηση έκτασης για το πεδίο προσγείωσης το θέμα θα έρχονταν στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά ακόμη… έρχεται. "

     ‎Εμείς με τη σειρά μας να διευκρινήσουμε ότι η συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης, δεν αποτελεί υπόσχεση προς την ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ αλλά τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας, καθόσον τα Τοπικά Συμβούλια και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής γνωμοδοτούν και ΔΕΝ αποφασίζουν μιας και τούτο είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Δημ. Συμβουλίου.

1 σχόλιο :