Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Το πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο Φλαμουλίου πάλι στο προσκήνιο


   Μία απρόσμενα ευχάριστη εξέλιξη υπήρξε σήμερα στο θέμα αυτό όταν στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή "Εν Τρικάλοις" των Νιζάμη-Παπαθανασίου του "ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΙΝΟΣ" , ο φιλοξενούμενος κ. Σωτ. Αζναουρίδης - πρώην Δημοτικός Υπάλληλος Τρικκαίων, έθεσε θέμα επαναλειτουργίας του πρώην  Στρατιωτικού Αεροδρομίου Φλαμουλίου. Στη συζήτηση μετά από πρόσκληση του σταθμού έλαβαν μέρος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρικκαίων κ. Απ. Κολότσιος και ο Πρόεδρος της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ κ. Ηλ. Ντούβλης.

   Ο κ. Κολότσιος εξέφρασε καταρχήν την έκπληξή του διότι όπως είπε ουδέποτε κάποιος έθεσε επίσημα ή ανεπίσημα τέτοιο θέμα στο Δήμο, από την άλλη ότι βρίσκει άκρως ενδιαφέρουσα την ιδέα και ζήτησε την άμεση ενημέρωσή του από την ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ επ' αυτού.
   Με τη σειρά του ο κ. Ντούβλης περιέγραψε  για μια ακόμη φορά ένα Πεδίο Προσγείωσης και το νομικό καθεστώς που διέπει αυτό, αποδέχτηκε την πρόσκληση του κου Αντιδημάρχου για άμεση και λεπτομερή ενημέρωσή του, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να εξετασθούν για ένα τέτοιο εγχείρημα όπως το ιδιοκτησιακό, οι περιβαντολλογικές επιπτώσεις, η γειτνίαση με το συνοικισμό του Φλαμουλίου κλπ.
   Αμέσως μετά τη συνέντευξη υπήρξε μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία και ήδη το θέμα εξετάζετε με τη συνεργασία ενός ακόμη Αντιδημάρχου και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου