Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Athens Flying Week


Το Athens Flying Week είναι μια σειρά εκδηλώσεων αεροπορικού χαρακτήρα που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

Σε πρώτο στάδιο, θα είναι η αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012, και η οποία θα υλοποιηθεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο (29-30 Σεπτεμβρίου 2012).

Κατόπιν ειδικής άδειας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Πολεμική Αεροπορία, για δυο ημέρες το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου, θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, το οποίο θα μπορέσει να ζήσει από κοντά μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε δυο κεντρικά σημεία της Αθήνας καθώς και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου. Αναλυτικά, εκτός από τις αεροπορικές επιδείξεις, σχεδιάζονται: fly in, συνέδριο γενικής αεροπορίας, εμπορική έκθεση, παιδικό πάρκο, εξομοιωτές πτήσεων (flight simulators), επιδείξεις αερομοντελιστών, πτήσεις εθισμού καθώς και χώρος υποδοχής, dj line ups & happenings.

Το Athens Flying Week θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων. Φιλοδοξούμε, σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας, να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να σηκώσουν και πάλι ψηλά το κεφάλι.

Οι λάτρεις της αεροπορίας θα αποκτήσουν την ετήσια πλατφόρμα συνάντησης και ενημέρωσης, ενώ τα παιδιά, οι νέοι και οι οικογένειες θα γνωρίσουν την αεροπορία με τρόπο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο του Athens Flying Week είναι ότι θα προσθέσει ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην πόλη των Αθηνών και σε αυτό θα συμβάλει σημαντικά ο Δήμος Αθηνών, ο ΣΕΤΕ και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών.

Επίσης, με την ευγενική υποστήριξη της ΑΟΡΑ HELLAS, θα πραγματοποιηθεί Fly In από τις 28-09- 2012 έως και την 1-10-2012.

Προσκαλούμε τα Ελληνικά και διεθνή ιδιωτικά αεροσκάφη να παραβρεθούν για να απολαύσουν ένα διήμερο Air Show, σε συνδυασμό με ένα πλήρες τουριστικό πακέτο γνωριμίας με την πόλη της Αθήνας αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.
Η "ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ" θα είναι εκεί ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου