Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Δελτίο Τύπου μετά τη συνάντηση Γιώργου Καπέλου Ευθύμη Ρεντζιά για θέματα της Επιτροπή Πολιτισμού - Τουρισμού – Δια Βίου Μάθησης & Υγείας

Καπέλος ΓεώργιοςΣυνάντηση είχε χθες ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καπέλος Γεώργιος με τον θεματικό Αντ/ρχη Ευθύμη Ρεντζιά στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την Επιτροπή Πολιτισμού - Τουρισμού – Δια Βίου Μάθησης & Υγείας για τον καλύτερο συντονισμό και αποτελεσματικότητα αυτής .

Ο Γιώργος Καπέλος ζήτησε από τον Ευθύμη Ρετζιά ενεργοποίηση της Επιτροπής (μιας και τελευταία βρίσκεται σε αδράνεια) με πιο ενεργό συμμετοχή στα τεκταινόμενα που της αφορούν σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της .

Ζήτησε να έχει λόγω για όλα τα θέματα που της αφορούν και να μην είναι ουραγός σε αυτά αλλά προτοπώρος .

Συζητήθηκε το θέμα τον εκδηλώσεων του ‘’θεσμού’’ πλέον για τον Νομό μας τον Τσιτσανείων , αλλά κατ’επέκταση και όλων όσων λαμβάνουν χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προκειμένου να έχει λόγω και η επιτροπή αλλά προπαντός γνώση για όλα τα αιτήματα όλων των Συλλόγων.

Ζήτησε από τον κ. Αντ/ρχη να συγκληθεί Συμβούλιο της αρμόδιας επιτροπής με την παρουσία του Προέδρου της Αερολέσχης Πύλης για να συζητηθεί η περίπτωση που αφορά στο σχεδιασμό, κατασκευή και πτήση ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους με εφαρμογή στην αεροεπιτήρηση περιοχών, τον έλεγχο περιβαντολογικής ρύπανσης, την πραγματοποίηση επιστημονικών πειραμάτων κ.α. ,ένα θέμα για το οποίο η παράταξη ‘’Θεσσαλών Δύναμη ‘’ έχει θέση στην Επιτροπή από τον 12/2011.
Τέλος ο Γιώργος Καπέλος ζήτησε από τον κ. Αντ/ρχη να παρέμβει με οποίο μέσω διαθέτη προκειμένου να συνεχισθεί ο θεσμός του αγροτικού γιατρού σε όλα τα χωριά για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και ειδικά των ηλικιωμένων τουλάχιστον ως προς την συνταγογράφηση των φαρμάκων , διότι όπως όλη γνωρίζουμε είναι αδύνατον η μετακίνηση αυτών στο Νοσοκομείο ή στα Κέντρα Υγείας της περιοχής των .

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος

       Καπέλος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου