Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Είπαν ...

Δημήτρης Αρμάγος - Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύλης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 28 Σεπ 2011 σχετικά με το αίτημα της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ για παραχώρηση χρήσης γης προς διαμόρφωση του Πεδίου Προσγείωσης Φήκης :

"καταλαβαίνω το ενδιαφέρον από ένα σωματείο να αναπτύξει μία δραστηριότητα στην περιοχή και ν’ απευθύνει αυτό το αίτημα προς το δήμο, δεν μπαίνω στη διαδικασία των νόμων και των θεσμών αλλά στο θέμα των προτεραιοτήτων και της χρήσης γης. Όσον αφορά τις προτεραιότητες δεν είναι το πιο συνηθισμένο από άποψη αθλητικής δραστηριότητας και μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες μιας ομάδας ανθρώπων αλλά, ευρύτερα, η ενασχόληση μ’ αυτή τη δραστηριότητα δεν είναι η πιο φθηνή και ως ένα πολύ μεγάλο βαθμό αφορά ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων και όχι ευρύτερα το κοινωνικό σύνολο. "
και σύμφωνα με την τοποθέτησή σας κε Αρμάγο πρέπει να παραμείνει αθλητική δραστηριότητα μιας μικρής (κατ΄εσάς βέβαια) ομάδας ανθρώπων, να μη διαδοθεί γιατί το θεωρείται ακριβό άθλημα μιας και τα υπόλοιπα αθλήματα είναι φθηνά ......

2 σχόλια :

  1. Αν ήταν γήπεδο για μπάλα να βρίζουν τη μάνα σου και την οικογένειά σου,να πλακώνονται στο ξύλο,να ξεπλένουν μαύρο χρήμα,να φεσώνουν την αγορά,να στήνουν παιχνίδια,να κάνουν παράγκες,να εκβιάζουν,να χρηματίζουν και όλα τα υπόλοιπα θα συμφωνούσες κε Δημοτικέ σύμβουλε.Ρε δεν ντρεπόμαστε λιγάκι,για αυτό καταντήσαμε έτσι,γιατί μας κυβερνούν και αποφασίζουν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοιες λογικές.Ασε που με τις Αερολέσχες δεν έχει και μίζες.....ποιός να ασχοληθεί βρε αδερφέ,είναι ακριβό σπόρ για λίγους,το Βαρδιλογιάννη,το Λάτση,το Ντούβλη και το Λαζαρίδη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... όπως καταλάβατε, το παραπάνω σχόλιο ανήκει στον κο Λαζαρίδη, αντιπρόεδρο & έφορο του Αεραθλητικού Κέντρου της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή