Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

η ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ στη "3rd Athens Flying Week"


Ενεργή συμμετοχή της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΠΥΛΗΣ στη φετινή Athens Flying Week στο Τατόι από 22-28/9/2014.

Ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Ντούβλης προσέφερε τις "υπηρεσίες" του στο Γρ. Διαπιστεύσεων της Οργανωτικής Επιτροπής.

Την Κυριακή, στο διεθνές airshow παρευρέθηκε και ο Τμηματάρχης ΥΠΑΜ του Σωματείου κ. Ηλίας Χριστοδούλου, στα πλαίσια κοινής επίσκεψης των "Αερολέσχη ν.Καρδίτσας", "Αερολέσχη Λάρισας" και "Αερολέσχη Πύλης".

Ο κ. Πρόεδρος είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους άλλων Αερολεσχών, ενώ ενημερώθηκε για τα εκπαιδευτικά πακέτα καταξιωμένων Εκπαιδευτικών Οργανισμών του αεροπορικού χώρου. 

Επιδίωξη της Αερολέσχης είναι η στενότερη ή και αποκλειστική συνεργασία με αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Φορέα Αεροπορικής Εκπαίδευσης τόσο για επαγγελματίες χειριστές (CPL - ATPL) - αεροσυνοδούς, όσο και ερασιτέχνες χειριστές ελαφρών αεροσκαφών με στόχο την προσέλκυση των Τρικαλινών και σε αυτό τον επαγγελματικό κλάδο.

Παρά τον άστατο καιρό του τριημέρου, το airshow επισκέφθηκαν δεκάδες χιλιάδες κόσμου ενώ πραγματοποιήθηκε Fly In πλήθους αεροσκαφών-πληρωμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες για τα στατικά εκθέματα αεροσκαφών του ομίλου ΑΝΤ-1 και οχημάτων του Συλλόγου Διατήρησης Ιστορικών Οχημάτων (ΣΔΙΟ).

Την παράσταση στον αέρα έκλεψαν φέτος το Ελληνικό F-16 του Demo Team "ZEUS", το MIG-29 της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας, η προσγείωση του AIRBUS A-320 της "AEGEAN AIRLINES" (είχε προηγηθεί διέλευση σχηματισμού Α320 - F16) και η τελευταία εμφάνιση των βομβαρδιστικών αεροσκαφών A-7Ε & ΤΑ-7C Corsair που αποσύρονται σε λίγες ημέρες μετά από 39χρονη υπηρεσία στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Την Κυριακή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε ένδειξη πένθους για τον φίλο του AFW Ιταλό πιλότο ακροβατικών και παγκόσμιο πρωταθλητή Francesco Fornabaio που "πέταξε μακριά μας" μία εβδομάδα πριν την άφιξή του στη Αθήνα, κατά τη διάρκεια airshow στη Βενετία. 
      
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου